Izdelki
Kategorije izdelkov
Akcije Akcije Računalništvo Računalništvo Konzole Konzole TV TV Igre Igre Sobna Oprema Sobna Oprema Zbirateljstvo / Merch Zbirateljstvo / Merch
Brezplačna dostava

Human: Fall Flat - Art Card Edition (Nintendo Switch)

Prikaži vse Skrij
Human: Fall Flat je smešna, lahkotna igra, ki se odvija v plavajočih sanjskih pokrajinah in jo je mogoče igrati samostojno, v lokalni kooperaciji z razdeljenim zaslonom za največ dva igralca ali z največ 8 igralci na spletu za še več smeha! Vsaka sanjska stopnja ponuja novo okolje, po katerem se lahko premikate, od dvorcev, gradov in azteških pustolovščin do zasneženih gora, srhljivih nočnih pokrajin in industrijskih lokacij. Več poti skozi vsako raven in odlično postavljene uganke zagotavljajo, da bosta raziskovanje in iznajdljivost nagrajena. Seveda pa zaradi vratolomnih gibov vašega človeka stvari niso enostavne in pri skakanju, plezanju, prenašanju ali guganju se lahko kaj hitro zaplete - z zelo smešnimi posledicami. Če vaš človek pade z vrvi, napačno oceni ploščad ali ga celo prijatelj potisne s pečine, se nikar ne bojte: preprosto bo padel nazaj v sanje in bo pripravljen poskusiti znova in znova. Še več, redne brezplačne izdaje stopenj pomenijo, da zabavi ni videti konca!
26,95 €
DDV je vklučen v ceni
Izdelek je na zalogi · Predvidena dostava: 3 dni Naročila oddana do 15.00 ure je predvidena dostava 3 delovne dni (ne vključuje vikenda ter praznikov).
Si našel nižjo ceno? Mi jo znižamo! Pošlji sporočilo na FB.
Garancija na nakup

Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu, zato lahko v 14-dneh od nakupa vaše naročilo vrnete, mi pa vam bomo povrnili celotno kupnino.

Možnost plačila

Naročilo lahko plačate s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Diners, American Express), po predračunu, po povzetju ali pa osebno v naši poslovalnici.

Kakšen je strošek dostave?

Ker želimo za naše kupce le najboljše, je dostava brezplačna.

Možnost osebnega prevzema
Naročilo lahko brezplačno prevzamete tudi v naši poslovalnici PE Trbovlje (Ulica Sallaumines 7, 1420 Trbovlje), predvidoma od jutri, 08.06.2024, naprej. Pred prihodom nas pokličite na +386 70 346 555.
Human: Fall Flat - Art Card Edition (Nintendo Switch)
Human: Fall Flat - Art Card Edition (Nintendo Switch)
26,95 EUR

Bodite obveščeni o Gamezone novostih!

Prijavite se na naše e-novice.

Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več V redu