Izdelki
Kategorije izdelkov
Akcije Akcije Računalništvo Računalništvo Konzole Konzole TV TV Igre Igre Sobna Oprema Sobna Oprema Zbirateljstvo / Merch Zbirateljstvo / Merch
Brezplačna dostava

Dc's Justice League: Cosmic Chaos (Playstation 5)

Prikaži vse Skrij

Združite se proti kaosu v povsem novi pustolovščini v odprtem svetu, kjer se Liga pravičnih spopade z gospodom Mxyzptlkom, mogočnim šaljivcem iz pete dimenzije. Oblecite Batmana, Čudežno žensko in Supermana ter se v epski bitki za vzpostavitev miru v Happy Harborju spopadite z najmočnejšimi superzločinci v vesolju DC, kot so Bizarro, Starro the Conqueror, Clayface in številni drugi.

Dc's Justice League: Cosmic Chaos vam daje svobodo, da igrate po svoje v akcijskih misijah, napornih bojih in drznih izzivih! Leti po Happy Harborju kot Superman ali se poganjaj po nebu kot Wonder Woman, izbira je tvoja! Uporabite vsakega super junaka, da pomagate reševati uganke, premagati sovražnike ter odkleniti kul obleke in posebne nadgradnje. Igrajte s prijatelji ali družino v načinu takojšnje akcije z dvema igralcema na kavču in svobodno raziskujte Happy Harbor, dom Lige pravice. Ali lahko ustavite kaos gospoda Mxyzptlka in zagotovite mir v Happy Harborju?

Značilnosti igre:

- Postanite junak Happy Harborja - z odklenljivimi napadi elementov ter ikoničnimi gibi in oklepi, vključno s Supermanovim Heat Vision, Wonder Woman's Truth's Pull in Batmanovimi eksplozivnimi Batarangi.

- Podajte se na junaške stranske misije - in poiščite Happy Harbor za sledi, ki vas pripeljejo do zlikovcev, nagrad in skrivnih lokacij.

- Zbirajte in nadgrajujte - z oblačili po meri in artefakti pravice, 30 močnimi napadalnimi in obrambnimi predmeti, vključno z lokom Green Arrow in plaščem Raven.

19,24 €
DDV je vklučen v ceni
Izdelek je na zalogi · Predvidena dostava: 3 dni Naročila oddana do 15.00 ure je predvidena dostava 3 delovne dni (ne vključuje vikenda ter praznikov).
Si našel nižjo ceno? Mi jo znižamo! Pošlji sporočilo na FB.
Garancija na nakup

Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu, zato lahko v 14-dneh od nakupa vaše naročilo vrnete, mi pa vam bomo povrnili celotno kupnino.

Možnost plačila

Naročilo lahko plačate s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Diners, American Express), po predračunu, po povzetju ali pa osebno v naši poslovalnici.

Kakšen je strošek dostave?

Ker želimo za naše kupce le najboljše, je dostava brezplačna.

Možnost osebnega prevzema
Naročilo lahko brezplačno prevzamete tudi v naši poslovalnici PE Trbovlje (Ulica Sallaumines 7, 1420 Trbovlje), predvidoma od jutri, 08.06.2024, naprej. Pred prihodom nas pokličite na +386 70 346 555.
Dc's Justice League: Cosmic Chaos (Playstation 5)
Dc's Justice League: Cosmic Chaos (Playstation 5)
19,24 EUR

Bodite obveščeni o Gamezone novostih!

Prijavite se na naše e-novice.

Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več V redu