Izdelki
Kategorije izdelkov
Akcije Akcije Računalništvo Računalništvo Konzole Konzole TV TV Igre Igre Sobna Oprema Sobna Oprema Zbirateljstvo / Merch Zbirateljstvo / Merch
Grand Theft Auto V (Playstation 5)
-10%
Brezplačna dostava

Grand Theft Auto V (Playstation 5)

Prikaži vse Skrij

Ko se mladi ulični goljuf, upokojeni bančni ropar in grozljivi psihopat zapletejo z nekaterimi najbolj strašljivimi in norimi elementi kriminalnega podzemlja, ameriške vlade in zabavne industrije, morajo izvesti vrsto nevarnih ropov, da bi preživeli v brezobzirnem mestu, v katerem ne morejo zaupati nikomur - še najmanj drug drugemu.

Izkusite GTA Online, dinamično in nenehno razvijajoče se spletno vesolje za do 30 igralcev, v katerem se lahko iz uličnega goljufa prelevite v kralja lastnega kriminalnega imperija.

Igralci next gen konzole lahko uživajo v novih nadgradnjah visokozmogljivih vozil in izboljšavah, kot je graditelj kariere, ter v vseh nadgradnjah, razširitvah in vsebinah, ki so izšle od začetka igranja GTA Online, pripravljenih za samostojno igranje ali igranje s prijatelji. Izvedite drzne sodelovalne rope, udeležite se adrenalinskih kaskaderskih dirk, tekmujte v edinstvenih načinih nasprotnikov ali se družite v družabnih prostorih, vključno z nočnimi klubi, arkadami, penthouse zabavami, srečanji z avtomobili in še veliko več.

Vključuje Grand Theft Auto V: Story Mode in Grand Theft Auto Online.

39,99 €
35,99 € Prihranek 4,00 €
DDV je vklučen v ceni
Izdelek je na zalogi · Predvidena dostava: 3 dni Naročila oddana do 15.00 ure je predvidena dostava 3 delovne dni (ne vključuje vikenda ter praznikov).
Zadnji kosi, pohiti z nakupom
Si našel nižjo ceno? Mi jo znižamo! Pošlji sporočilo na FB.
Garancija na nakup

Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu, zato lahko v 14-dneh od nakupa vaše naročilo vrnete, mi pa vam bomo povrnili celotno kupnino.

Možnost plačila

Naročilo lahko plačate s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Diners, American Express), po predračunu, po povzetju ali pa osebno v naši poslovalnici.

Kakšen je strošek dostave?

Ker želimo za naše kupce le najboljše, je dostava brezplačna.

Možnost osebnega prevzema
Naročilo lahko brezplačno prevzamete tudi v naši poslovalnici PE Trbovlje (Ulica Sallaumines 7, 1420 Trbovlje), predvidoma od jutri, 02.06.2024, naprej. Pred prihodom nas pokličite na +386 70 346 555.
Grand Theft Auto V (Playstation 5)
Grand Theft Auto V (Playstation 5)
35,99 EUR

Bodite obveščeni o Gamezone novostih!

Prijavite se na naše e-novice.

Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več V redu