Izdelki
Kategorije izdelkov
Akcije Akcije Računalništvo Računalništvo Konzole Konzole TV TV Igre Igre Sobna Oprema Sobna Oprema Zbirateljstvo / Merch Zbirateljstvo / Merch
Brezplačna dostava

Vengeful Guardian: Moonrider (Playstation 4)

Prikaži vse Skrij

Vengeful Guardian je poklon akcijskim in arkadnim igram iz devetdesetih let prejšnjega stoletja, poln namigov in referenc na velike uspešnice tistega časa: Moonrider ponuja netipično igralno izkušnjo, ki je videti kot potovanje v preteklost. Z uporabo temeljnih mehanik žanra in produkcijo v najčistejši tradiciji 16-bitnega duha je naslov podjetja JoyMasher rezultat osupljivega znanja in izkušenj. S svojo razkošno realizacijo, razvijajočim se orožjem, impozantno galerijo sovražnikov, velikanskimi šefi in gromkim zvočnim posnetkom je igra Vengeful Guardian: Moonrider se uvršča med najbolj osupljive neo-retro produkcije svoje generacije.

V zatiranem svetu igre Vengeful Guardian: Moonrider, človeštvo najde neverjetnega junaka. Potem ko avtoritarni oblastniki zgradijo vojsko super vojakov kot vojno orožje, nevede zapečatijo svojo usodo s tem, da na spletu pripeljejo ninja bojevnika, znanega pod imenom Moonrider. Moonrider, ki je bil zamišljen kot orodje za ohranitev totalitarne države, zavrne svoj namen in se poda v neizprosen boj za maščevanje svojim ustvarjalcem in drugim supervojakom.

26,95 €
DDV je vklučen v ceni
Izdelek je na zalogi · Predvidena dostava: 3 dni Naročila oddana do 15.00 ure je predvidena dostava 3 delovne dni (ne vključuje vikenda ter praznikov).
Zadnji kosi, pohiti z nakupom
Si našel nižjo ceno? Mi jo znižamo! Pošlji sporočilo na FB.
Garancija na nakup

Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu, zato lahko v 14-dneh od nakupa vaše naročilo vrnete, mi pa vam bomo povrnili celotno kupnino.

Možnost plačila

Naročilo lahko plačate s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Diners, American Express), po predračunu, po povzetju ali pa osebno v naši poslovalnici.

Kakšen je strošek dostave?

Ker želimo za naše kupce le najboljše, je dostava brezplačna.

Možnost osebnega prevzema
Naročilo lahko brezplačno prevzamete tudi v naši poslovalnici PE Trbovlje (Ulica Sallaumines 7, 1420 Trbovlje), predvidoma od jutri, 08.06.2024, naprej. Pred prihodom nas pokličite na +386 70 346 555.
Vengeful Guardian: Moonrider (Playstation 4)
Vengeful Guardian: Moonrider (Playstation 4)
26,95 EUR

Bodite obveščeni o Gamezone novostih!

Prijavite se na naše e-novice.

Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več V redu