Izdelki
Kategorije izdelkov
Akcije Akcije Računalništvo Računalništvo Konzole Konzole TV TV Igre Igre Sobna Oprema Sobna Oprema Zbirateljstvo / Merch Zbirateljstvo / Merch
Brezplačna dostava

Wo Long: Fallen Dynasty (Playstation 4)

Prikaži vse Skrij

Wo Long: Fallen Dynasty je dramatična in akcijsko nabita zgodba brezimnega vojaka, ki se bori za preživetje v temni fantazijski sceni pozne Han dinastije na Kitajskem v letu 184 našega štetja, kjer demoni nadlegujejo Tri kraljestva in državo pretresa kaos in uničenje. Igralci se borijo proti smrtonosnim bitjem in sovražnim vojakom z mečevanjem, ki temelji na kitajskih borilnih veščinah, pri tem pa poskušajo premagati ovire, tako da prebujajo svojo resnično notranjo moč.

Wo Long se nanaša na zmaja, in tudi na junaka, ki še ni znan. To je zgodba o častnikih, ki bodo kasneje postali junaki, med svojim "neznanim" obdobjem, in tudi zgodba o vzponu protagonista iz "nikogaršnjega" v nekoga.

57,75 €
DDV je vklučen v ceni
Izdelek je na zalogi · Predvidena dostava: 3 dni Naročila oddana do 15.00 ure je predvidena dostava 3 delovne dni (ne vključuje vikenda ter praznikov).
Zadnji kosi, pohiti z nakupom
Si našel nižjo ceno? Mi jo znižamo! Pošlji sporočilo na FB.
Garancija na nakup

Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu, zato lahko v 14-dneh od nakupa vaše naročilo vrnete, mi pa vam bomo povrnili celotno kupnino.

Možnost plačila

Naročilo lahko plačate s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Diners, American Express), po predračunu, po povzetju ali pa osebno v naši poslovalnici.

Kakšen je strošek dostave?

Ker želimo za naše kupce le najboljše, je dostava brezplačna.

Možnost osebnega prevzema
Naročilo lahko brezplačno prevzamete tudi v naši poslovalnici PE Trbovlje (Ulica Sallaumines 7, 1420 Trbovlje), predvidoma od jutri, 08.06.2024, naprej. Pred prihodom nas pokličite na +386 70 346 555.
Wo Long: Fallen Dynasty (Playstation 4)
Wo Long: Fallen Dynasty (Playstation 4)
57,75 EUR

Bodite obveščeni o Gamezone novostih!

Prijavite se na naše e-novice.

Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več V redu