Izdelki
Kategorije izdelkov
Akcije Akcije Računalništvo Računalništvo Konzole Konzole TV TV Igre Igre Sobna Oprema Sobna Oprema Zbirateljstvo / Merch Zbirateljstvo / Merch
Brezplačna dostava

 Doctor Who: The Edge of Reality + The Lonely Assassins (Xbox Series X & Xbox One)

Prikaži vse Skrij

DVA DOKTORJA, DVE VZNEMIRLJIVI PUSTOLOVŠČINI.

Soočite se z angelom jokom, kibernetskimi možmi, dalekti in drugimi! Pridružite se trinajstemu (Jodie Whittaker) in desetemu (David Tennant) doktorju na epski pustolovščini v prostoru in času v igri Doctor Who: V seriji Doctor Who: The Edge of Reality se združita s Petronello Osgood, da bi rešila srhljivo skrivnost najdenega telefona: The Lonely Assassins (Osamljeni morilci).

Doctor Who: The Lonely Assasins (ključne lastnosti)

- IZVIRNA ZGODBA O DOKTORJU WHO: V kultni epizodi "Blink", kjer se je epizoda končala, se vrnejo angelčki, da bi ponovno sprožili grozo...

- SRHLJIVI NOVI ZLOBNEŽI: Soočite se z zlom kot še nikoli prej. Noben telefon ni varen!

- AVTENTIČNI LIKI: sodelujte s Petronello Osgood (igra jo Ingrid Oliver) pri preiskovanju skrivnostnih dogodkov. Nastopata tudi Finlay Robertson kot Larry Nightingale in poseben nastop Jodie Whittaker kot glas Doktorja.

- SKRIVNOST NAJDENEGA TELEFONA: Preiščite sporočila, e-pošto, videoposnetke, fotografije in drugo, da odkrijete namige, rešite uganke in razkrijete resnico.

Paket Doctor Who Duo Bundle vključuje ekskluzivno nalepko!

15,39 €
DDV je vklučen v ceni
Izdelek je na zalogi · Predvidena dostava: 3 dni Naročila oddana do 15.00 ure je predvidena dostava 3 delovne dni (ne vključuje vikenda ter praznikov).
Si našel nižjo ceno? Mi jo znižamo! Pošlji sporočilo na FB.
Garancija na nakup

Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu, zato lahko v 14-dneh od nakupa vaše naročilo vrnete, mi pa vam bomo povrnili celotno kupnino.

Možnost plačila

Naročilo lahko plačate s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Diners, American Express), po predračunu, po povzetju ali pa osebno v naši poslovalnici.

Kakšen je strošek dostave?

Ker želimo za naše kupce le najboljše, je dostava brezplačna.

Možnost osebnega prevzema
Naročilo lahko brezplačno prevzamete tudi v naši poslovalnici PE Trbovlje (Ulica Sallaumines 7, 1420 Trbovlje), predvidoma od jutri, 08.06.2024, naprej. Pred prihodom nas pokličite na +386 70 346 555.
 Doctor Who: The Edge of Reality + The Lonely Assassins (Xbox Series X & Xbox One)
 Doctor Who: The Edge of Reality + The Lonely Assassins (Xbox Series X & Xbox One)
15,39 EUR

Bodite obveščeni o Gamezone novostih!

Prijavite se na naše e-novice.

Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več V redu