Izdelki
Kategorije izdelkov
Akcije Akcije Računalništvo Računalništvo Konzole Konzole TV TV Igre Igre Sobna Oprema Sobna Oprema Zbirateljstvo / Merch Zbirateljstvo / Merch
Tekken 8 (Xbox Series X)
-5%
Brezplačna dostava

Tekken 8 (Xbox Series X)

Prikaži vse Skrij

Tekken 8, najnovejši del dolgometražne serije, omogoča bojevanje novi generaciji! Vsebuje kar dvaintrideset na novo zamišljenih, edinstvenih borcev in prinaša nov sistem »Heat«, s katerim boste uničili nasprotnike. Izvrstna grafika, ki izkorišča sposobnosti nove generacije konzol in grafičnih kartic, pa podrobno prikaže tako obraze kot vsak trenutek agresivnih superc. Tekken 8 vsebuje tudi dosti vsebine za samotarskega igralca in prilagajanje bojevnikov lastnim željam.

 

KLJUČNE PRVINE:

Borilna igra za novo generacijo: v Tekkenu 8 se spopade 32 grafično izredno podrobnih bojevnikov, med katerimi so tako novinci kot stari znanci. Zvrstijo se Paul Phoenix, King, Marshall Law, Raven in po nič manj kot petindvajsetih letih tudi Jun Kazama, med prišleki pa izstopa perujski bojevnik Azucena. Liki se pomerijo na šestnajstih ozadjih, polnih uničljivih, interaktivnih elementov.

Nova igra pomeni novo rivalstvo: v Tekkenu 8 se nadaljuje tragična saga družin Mishima in Kazama, ki z bojevanjem ogrožata ves svet. Jin Kazama se pomeri z očetom Kazuyo in uničenje se razširi po vsej obli. Po eni strani igra prinaša nore bitke in hollywoodske vmesne sekvence, po drugi pa intimne vpoglede v zgodbena ozadja posamičnih likov.

Vznemirljivo, prenovljeno igranje: Tekken 8 poudarja agresivnost in v ta namen vsebuje mehaniko »Heat«, ki omogoča vpletanje še bolj uničujočih potez. Vračajo se prvine, kot je »Rage Art«, in upoštevati je treba dele stopenj, ki razpadejo pod telesi in udarci.

Razširjen arkadni način: v enoigralskem načinu »Arcade Quest« igralci ustvarijo lasten lik in se pomerijo s konkurenti iz drugih igralnic. Med drugim se je v tem načinu mogoče dodobra naučiti igranja

Veliko možnosti za prilagoditev: naj bo lik ali celotna izkušnja, Tekken 8 nudi ogromno možnosti za prikrojevanje, saj si lahko ustvarite lasten lik in spremenite elemente na zaslonu ter glasbo. 

Prednaročniki prejmejo oblačila za svojega avatarja (Paul, Mokujin, Tetsujin).

61,60 €
58,52 € Prihranek 3,08 €
DDV je vklučen v ceni
Izdelek je na zalogi · Predvidena dostava: 3 dni Naročila oddana do 15.00 ure je predvidena dostava 3 delovne dni (ne vključuje vikenda ter praznikov).
Zadnji kosi, pohiti z nakupom
Si našel nižjo ceno? Mi jo znižamo! Pošlji sporočilo na FB.
Garancija na nakup

Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu, zato lahko v 14-dneh od nakupa vaše naročilo vrnete, mi pa vam bomo povrnili celotno kupnino.

Možnost plačila

Naročilo lahko plačate s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Diners, American Express), po predračunu, po povzetju ali pa osebno v naši poslovalnici.

Kakšen je strošek dostave?

Ker želimo za naše kupce le najboljše, je dostava brezplačna.

Možnost osebnega prevzema
Naročilo lahko brezplačno prevzamete tudi v naši poslovalnici PE Trbovlje (Ulica Sallaumines 7, 1420 Trbovlje), predvidoma od jutri, 18.05.2024, naprej. Pred prihodom nas pokličite na +386 70 346 555.
Tekken 8 (Xbox Series X)
Tekken 8 (Xbox Series X)
58,52 EUR

Bodite obveščeni o Gamezone novostih!

Prijavite se na naše e-novice.

Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več V redu