Izdelki
Kategorije izdelkov
Akcije Akcije Računalništvo Računalništvo Konzole Konzole TV TV Igre Igre Sobna Oprema Sobna Oprema Zbirateljstvo / Merch Zbirateljstvo / Merch
Brezplačna dostava

TRACER slušalke Office V2 z mikrofonom

Prikaži vse Skrij
Za poslušanje glasbe, igranje iger, telefonske klice, klepete in delo z ljudmi so potrebne vsestranske slušalke, ki se dobro obnesejo v vsaki od teh dejavnosti. Slušalke Tracer Office V2 so vsestranska rešitev po privlačni ceni! Udobne blazinice za ušesa učinkovito izolirajo zvoke od zunaj. Pozabite na moteče zvoke iz vašega okolja in uživajte v zvokih svoje glasbe. Slušalke so opremljene s prilagodljivim mikrofonom, ki ga lahko prilagodite svojim potrebam. Odlikuje ga tehnologija za zmanjšanje hrupa v ozadju, zaradi česar je vaš glas čist in jasen. Slušalke Tracer so opremljene s 4-pinskim kombiniranim priključkom, zato jih je mogoče povezati ne le s katero koli napravo AUDIO, temveč tudi s pametnim telefonom. Igralci, ki uporabljajo platforme PC, PS4, Xbox One ali katero koli drugo platformo, opremljeno s to vtičnico, bodo lahko slušalke uživali v največji možni meri. Priloženi adapter z dvema 3,5 mm priključkoma mini-jack je kot nalašč za uporabnike, ki želijo slušalke priključiti na napravo z dvojnim vhodom mini-jack.
9,70 €
DDV je vklučen v ceni
Izdelek je na zalogi · Predvidena dostava: 3 dni Naročila oddana do 15.00 ure je predvidena dostava 3 delovne dni (ne vključuje vikenda ter praznikov).
Si našel nižjo ceno? Mi jo znižamo! Pošlji sporočilo na FB.
Garancija na nakup

Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu, zato lahko v 14-dneh od nakupa vaše naročilo vrnete, mi pa vam bomo povrnili celotno kupnino.

Možnost plačila

Naročilo lahko plačate s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Diners, American Express), po predračunu, po povzetju ali pa osebno v naši poslovalnici.

Kakšen je strošek dostave?

Ker želimo za naše kupce le najboljše, je dostava brezplačna.

Možnost osebnega prevzema
Naročilo lahko brezplačno prevzamete tudi v naši poslovalnici PE Trbovlje (Ulica Sallaumines 7, 1420 Trbovlje), predvidoma od jutri, 08.06.2024, naprej. Pred prihodom nas pokličite na +386 70 346 555.

POdroben opis

  • Vrsta priklopa: Žične
  • Vrsta slušalk: Naglavne
  • Slušalke z mikrofonom: Da
  • Barva: Črna
  • Frekvenčni razpon: 20 hZ - 20 KHz
  • Teža [kg]: 147 g
  • Garancija v mesecih: 12 mesecev
TRACER slušalke Office V2 z mikrofonom
TRACER slušalke Office V2 z mikrofonom
9,70 EUR

Bodite obveščeni o Gamezone novostih!

Prijavite se na naše e-novice.

Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več V redu