Izdelki
Kategorije izdelkov
Akcije Akcije Računalništvo Računalništvo Konzole Konzole TV TV Igre Igre Sobna Oprema Sobna Oprema Zbirateljstvo / Merch Zbirateljstvo / Merch
Brezplačna dostava

TRACER set Gamezone Mamooth USB 4 v 1

Prikaži vse Skrij
Pozabite, da boste morali ure in ure poskušati prilagoditi svojim igralnim dodatkom. Izberite celoten komplet, s katerim boste prihranili čas, ki bi ga sicer porabili za iskanje opreme in izbiro igralnih naprav, ki bi gladko sodelovale in se vizualno prilegale. Set Tracer Mamooth, ki vključuje tipkovnico, miško, slušalke in podlogo za miško, bo naredil vse to namesto vas in vam zagotovil popolno igralno izkušnjo. Set Tracer Mamooth je del priljubljene linije izdelkov GAMEZONE, namenjen igralcem iger, ki pričakujejo, da bi morala njihova igralna oprema imeti napredne igralne funkcije in parametre. Kakovostni materiali, uporabljeni v naši liniji izdelkov GAMEZONE, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo tudi ob intenzivni uporabi. Dodatne funkcije in funkcije vam omogočajo, da naprave prilagodite svojim potrebam. Tipkovnica: – Membranska stikala – Nizke tipke – RGB osvetlitev Igralna miška: – 4 gumbi – Optični senzor – Teflonski drsniki – Ločljivost: 1200-3600 DPI Slušalke in mikrofon s pasovno širino 20Hz-20kHz Podloga za miško: – Obrobljeni robovi – Spodnja stran gume – Mere: 256x209x2 mm
36,41 €
DDV je vklučen v ceni
Izdelek je na zalogi · Predvidena dostava: 3 dni Naročila oddana do 15.00 ure je predvidena dostava 3 delovne dni (ne vključuje vikenda ter praznikov).
Zadnji kosi, pohiti z nakupom
Si našel nižjo ceno? Mi jo znižamo! Pošlji sporočilo na FB.
Garancija na nakup

Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu, zato lahko v 14-dneh od nakupa vaše naročilo vrnete, mi pa vam bomo povrnili celotno kupnino.

Možnost plačila

Naročilo lahko plačate s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Diners, American Express), po predračunu, po povzetju ali pa osebno v naši poslovalnici.

Kakšen je strošek dostave?

Ker želimo za naše kupce le najboljše, je dostava brezplačna.

Možnost osebnega prevzema
Naročilo lahko brezplačno prevzamete tudi v naši poslovalnici PE Trbovlje (Ulica Sallaumines 7, 1420 Trbovlje), predvidoma od jutri, 08.06.2024, naprej. Pred prihodom nas pokličite na +386 70 346 555.

POdroben opis

  • Barva: Črna
  • Garancija : 24 mesecev
  • Teža [kg]: 500 g
  • Vrsta povezljivosti: Žična
  • Vrsta povezljivosti dodatno: USB
  • Garancija v mesecih: 24 mesecev
TRACER set Gamezone Mamooth USB 4 v 1
TRACER set Gamezone Mamooth USB 4 v 1
36,41 EUR

Bodite obveščeni o Gamezone novostih!

Prijavite se na naše e-novice.

Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več V redu