Izdelki
Kategorije izdelkov
Akcije Akcije Računalništvo Računalništvo Konzole Konzole TV TV Igre Igre Sobna Oprema Sobna Oprema Zbirateljstvo / Merch Zbirateljstvo / Merch
Brezplačna dostava

STRANGER THINGS: UPSIDE DOWN CAPSULE BLIND BOX

Prikaži vse Skrij

YUME STRANGER THINGS: UPSIDE DOWN CAPSULE BLIND BOX škatla je odličen način za razkrivanje skrivnosti, ki se skrivajo v seriji. Prenesite se nazaj v osemdeseta leta prejšnjega stoletja, razpakirajte retro televizor in začnite odkrivati skrivnosti kapsule. Pomagajte Jonathanu razviti njegovo fotografijo s pomočjo vode, igrajte arkadno igro v slogu 80. let in odkrijte bogastvo trgovalnih kartic iz 80. let z zbirateljskimi umetninami, nalepkami z ikonami iz Hawkinsovega vesolja, priljubljenimi prizori oboževalcev in karticami likov. Na koncu razpakiraj figurico svojega lika in njene edinstvene dodatke. To je optimalno doživetje Stranger Things.

ZBERITE 11 FIGUR STRANGER THINGS - Zberite vseh 11 likov iz vseh 4 sezon serije, vključno z še nikoli videnimi liki iz nove sezone. Boste našli izjemno redko različico Demogorgona?

DARILO ZA STANGER THINGS NAVDUŠENCE - To uradno licenčno blago iz priljubljene Netflixove serije Stranger Things je retro doživetje iz 80. let, ki so ga oboževalci čakali. Popolno darilo za oboževalce vseh starosti.

Lupina retro televizijske embalaže se spremeni v dva edinstvena načina za razstavljanje figuric; v načinu za prikazovanje televizije ali v načinu za prikazovanje The Upside Down.

Vsaka kapsula vsebuje:

  • Paket s kartami s skrivnostmi
  • Paket kart
  • Dodatno opremo 1
  • Dodatno opremo 2
  • Figurica

Značilnosti:

  • Kapsule Stranger Things vsebujejo različne like.
  • Kupci bodo paket prejeli naključno, izbor figur ni mogoč.
11,54 €
DDV je vklučen v ceni
Izdelek je na zalogi · Predvidena dostava: 3 dni Naročila oddana do 15.00 ure je predvidena dostava 3 delovne dni (ne vključuje vikenda ter praznikov).
Si našel nižjo ceno? Mi jo znižamo! Pošlji sporočilo na FB.
Garancija na nakup

Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu, zato lahko v 14-dneh od nakupa vaše naročilo vrnete, mi pa vam bomo povrnili celotno kupnino.

Možnost plačila

Naročilo lahko plačate s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Diners, American Express), po predračunu, po povzetju ali pa osebno v naši poslovalnici.

Kakšen je strošek dostave?

Ker želimo za naše kupce le najboljše, je dostava brezplačna.

Možnost osebnega prevzema
Naročilo lahko brezplačno prevzamete tudi v naši poslovalnici PE Trbovlje (Ulica Sallaumines 7, 1420 Trbovlje), predvidoma od jutri, 02.06.2024, naprej. Pred prihodom nas pokličite na +386 70 346 555.
STRANGER THINGS: UPSIDE DOWN CAPSULE BLIND BOX
STRANGER THINGS: UPSIDE DOWN CAPSULE BLIND BOX
11,54 EUR

Bodite obveščeni o Gamezone novostih!

Prijavite se na naše e-novice.

Košarica
V košarici nimate izdelkov.
Ustvari uporabniški račun
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več V redu